kids scooter, best scooter for kids, girls scooter, boys scooter, scooter with big wheels

SwiftyIXI, Kids Scooter, now available at De Bijenkorf

We absolutely love seeing our scooters being ridden all across the globe and we’re very excited to announce that our award-winning kid’s scooter SwiftyIXI is now available for purchase via the Dutch De Bijenkorf website. The SwiftyIXI is suitable for children aged 7 to 12 years old and was voted Best Toy Design 6+ by Junior Magazine in 2018.

What is the SwiftyIXI?

The SwiftyIXI is our award-winning junior scooter for the pre-teen kid. The scooter is designed for children aged 7 to 12 and is styled beautifully to match the original adult Swifty. Through the adjustable handlebar, these high-quality scooters are able to grow with your child and are built to last for 1000s of miles. The 12-inch pneumatic wheels are essential for a smooth ride across different kinds of terrains. The SwiftyIXI also features integrated mudguards and V-breaks which make the scooters safe in wet weather.

 Best scooters for kids, best kids scooters, girl scooter, boy scooter

De Bijenkorf

De Bijenkorf is the most renowned high-end department store chains in the Netherlands. They offer a high-end selection of brands and always are one step ahead of the latest trends. From clothing, shoes and cosmetics to books, toys and home-ware. The chain is owned by the same family who owns Britain’s Selfridges. Swifty Scooters is thrilled to be at De Bijenkorf!

Please check out the SwiftyIXI at De Bijenkorf here: 

https://www.debijenkorf.nl/swifty-scooters

big wheel scooter for children, scooter for kids, best childrens scooter

  

Voor onze Nederlandse klanten

Swifty Scooters nu verkrijgbaar bij de Bijenkorf

De eerste kindereditie van Swifty Scooters (de SwiftyIXI) is nu verkrijgbaar via de website van de Bijenkorf. De Swifty Scooters worden al in meerdere landen over de hele wereld verkocht en we vinden het geweldig om nu ook Nederland aan de lijst toe te voegen.

De SwiftyIXI is speciaal ontworpen voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De SwiftyIXI

De SwiftyIXI won in 2018 de Junior Magazine prijs voor Best Toy Design 6+. De step is speciaal ontworpen voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar en past qua stijl perfect bij de volwassen variant van de step. De verstelbare stuurhoogte zorgt ervoor dat deze steps met uw kind mee kan groeien. De wielen zijn ontworpen voor een gladde en makkelijke rit over verschillende ondergronden. De handgestuurde V-remmen zijn krachtig en reageren snel voor ultieme veiligheid. Zelfs in nat weer heeft de step grip en is daardoor veilig en goed te gebruiken in alle weersomstandigheden.

De SwiftyIXI zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen die hun kleinere step of driewieler zijn ontgroeid. De stijl en verschillende kleuren geven de step een unieke look. Deze step geeft uw kind de vrijheid van een fiets en de veiligheid van het trottoir.

 

Best kid scooter, best scooter for kids, girl scooter, boy scooter

 

Over Swifty Scooters

Swifty Scooters is gevestigd in Manchester, UK. De steps zijn ontworpen en ontwikkeld door het getrouwde stel Jason en Camilla Iftakhar in het Verenigd Koninkrijk. Het stel wil met deze steps de opstopping in het verkeer en de luchtvervuiling in steden verminderen. Ook maken deze steps het reizen van en naar het werk een stuk leuker en veiliger. Swifty Scooters heeft niet alleen steps voor volwassenen, maar verstrekt nu ook steps voor kinderen.

De steps zijn ontwikkeld en ontworpen in het Verenigd Koninkrijk en met de hand gemaakt in Taiwan. Meer informatie kunt u vinden op onze website of u kunt ons een bericht sturen via de website of een van onze social media accounts.

U kunt de SwiftyIXI nu bestellen via de website van de Bijenkorf.

One thought on “SwiftyIXI, Kids Scooter, now available at De Bijenkorf

  1. avatar Aaron Lal says:

    Nice post! You have shared a great list. Will read them and recommend other to have a look too.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *